top of page

Kaapstanders

Kwaliteit en capaciteit

Kaapstanders
Anker 1

In de scheepvaart stelt men hoge eisen aan de kwaliteit en capaciteit van kaapstanders. Ook op dit gebied hebben wij een naam hoog te houden.

 

Solide kaapstanders zitten al diverse decennia in ons pakket. Dankzij de perfecte samenwerking met maritieme aannemers en scheepsbouwers lukt het ons om aan de huidige ontwikkelingen gevolg te geven of daarop te anticiperen.

Niet alleen de grootste vaartuigen en baggerschepen ter wereld, maar ook binnenvaartschepen zijn voorzien van onze kaapstanders. Tot wederzijds genoegen.

Het toenemende gebruik van kabels heeft de vraag naar een verhaalkop met een grotere diameter aangewakkerd.

Om die reden hebben we een nieuwe serie kaapstanders ontwikkeld. Door de uitgekiende constructie

vereisen KAC kaapstanders slechts weinig ruimte.

Deze kaapstanders kunnen in het dek worden geïntegreerd. De fundatie is aan de onderkant open, daardoor is die gemakkelijk met de motor onderdeks te verbinden. Aandrijving van de kaapstanders kan elektrisch of hydraulisch. Ook mogelijk zijn volledig elektrische/hydraulische kaapstanders waarbij de tank, de pomp, en dergelijke volledig zijn geïntegreerd. Daarnaast kunnen andersoortige trekkrachten en snelheden gerealiseerd worden door de toepassing van een uitgekiende serie standaard componenten.

bottom of page