top of page
Kraaijeveld specialist in lieren

Bij KRAAIJEVELD staan wij voor kwaliteit, snelle levering en streven we naar de allerbeste service. Daar zetten we ons al ruim 90 jaar voor in. Wij bieden service wereldwijd. Zo blijft u verzekerd van een doorlopend bedrijfsproces, waar u ook bent.

KRAAIJEVELD is opgericht in 1927 door Cornelis Kraaijeveld en is gericht op het ontwerp en de fabricage van lieren voor de scheepvaart. Nu, 94 jaar later, vormt dat nog steeds de belangrijkste bron van ons bestaan, maar hebben we een aanzienlijk aantal andere producten aan ons aanbod toegevoegd. Zo leveren we hydraulische power packs, elektrische schakelkasten, bedieningssystemen, frequentieregelaars. Onze expertise rijkt de commerciële zeevaart, offshore, binnenvaart, visserij, bagger en industrie, maar ook scheepshellingen

IMG_7985.jpeg
Wij zijn snel

In Europa kunnen wij vaak binnen 24 uur aanwezig zijn, maar we reizen ook de hele wereld over om onze klanten te helpen. Daarnaast hebben we een grote voorraad aan producten en onderdelen. Hierdoor is onze levertijd voor standaard producten super snel en leveren wij vaak nog diezelfde dag!

Hard aan het werk
Gekwalificeerde engineers

We hebben technisch goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers waardoor we de volledige verantwoordelijkheid voor uw systeem kunnen nemen.

Windmolens Kinderdijk
Praten op telefoons
Altijd bereikbaar

Wij begrijpen als geen ander dat snelle levering en goede service belangrijk is voor de doorgang van uw werkzaamheden. Voor storingen in commerciële installaties zijn we daarom 24/7 bereikbaar.

Windmolens Kinderdijk
Duurzaam / Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen leeft binnen onze organisatie. Wij werken constant aan het verbeteren en verduurzamen van onze bedrijfsprocessen. Zo treffen we maatregelen om ons energieverbruik te verlagen, scheiden we afval dat ontstaat tijdens de productie en streven we naar een energiezuinige selectie in onze producten. Maar ook leveren we een bijdrage aan maatschappelijke initiatieven en sponsoren we sportclubs, musea en stichtingen.

bottom of page